Forum Zarządu Komunikacji Miejskiej w Elblągu spółka z ograniczoną odpowiedzialnością

www.zkm.elblag.com.pl | zkm@elblag.com.pl | marketingzkm@zkm.elblag.com.pl
Dzisiaj jest 29 lis 2020, 03:11

Strefa czasowa UTC+1godz.




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 110 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  Następna
Autor Wiadomość
Post: 17 sie 2013, 13:08 
Offline

Rejestracja: 01 lut 2013, 15:59
Posty: 689
Dzisiaj rano, zgodnie z tradycją rozpoczęcia nowego weekendu dynamiczny rozkład jazdy znowu nie działał.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 17 sie 2013, 13:46 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: 31 sty 2013, 14:20
Posty: 1157
Lokalizacja: Elbląg
Krzysia zatkało i Krzyś nic nie napisze.






A rozkład działa.

_________________
Obrazek


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 17 sie 2013, 13:47 
Offline

Rejestracja: 01 lut 2013, 15:59
Posty: 689
Przecież napisałem w czasie przeszłym...


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 23 sie 2013, 15:57 
Offline

Rejestracja: 01 lut 2013, 15:59
Posty: 689
Linia 6 od wczoraj (22 sierpnia) w kierunku Dębicy/Stagniewa jeździ przez Tysiąclecia i Armii Krajowej, a w rozkładzie internetowym cały czas widnieje trasa przez Hetmańską. Brak możliwości sprawdzenia odjazdów np. z pl. Słowiańskiego.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 23 sie 2013, 18:07 
Offline

Rejestracja: 02 lut 2013, 13:14
Posty: 334
w przystankach Nowakowa w kierunku dębicy nie ma rozkładu :D


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 25 sie 2013, 13:37 
Offline

Rejestracja: 01 lut 2013, 15:59
Posty: 689
chada64 pisze:
w przystankach Nowakowa w kierunku dębicy nie ma rozkładu :D
Faktycznie, zapomniałem o tym. Dokładnie to rozkładu nie ma na przystankach o nazwie "Nowakowo I 2" i "Nowakowo" w kierunku miasta, chociaż nie wiem, czy można je nazwać przystankami, bo nie ma tam nawet żadnego słupka z tabliczką :!:


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 25 sie 2013, 21:17 
Offline

Rejestracja: 01 lut 2013, 18:05
Posty: 1180
Lokalizacja: Elbląg
Ale gdzie tych rozkładów nie ma? Tutaj mówimy przecież o rozkładach internetowych i widzę, że wszystkie są. :shock: A co do braku słupków, to tam są chyba te przystanki "dwustronne".

_________________
- Panie, pan ludzi wozisz!
- Czasami...


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 25 sie 2013, 22:07 
Offline

Rejestracja: 01 lut 2013, 15:59
Posty: 689
scorpio44 pisze:
Ale gdzie tych rozkładów nie ma? Tutaj mówimy przecież o rozkładach internetowych i widzę, że wszystkie są. :shock: A co do braku słupków, to tam są chyba te przystanki "dwustronne".
Tzw. dwustronne to są na Mazurskiej. Za google street view to chodzi o te przystanki: https://maps.google.pl/maps?hl=pl&ll=54 ... 9,,0,12.12 a tu na przeciwko jest przystanek w kierunku miasta https://maps.google.pl/maps?hl=pl&ll=54 ... 69,,0,5.75


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 29 sie 2013, 15:23 
Offline

Rejestracja: 01 lut 2013, 15:59
Posty: 689
Brak w rozkładzie przystanków dla linii T2 z Chrobrego i Kościuszki, brak w ogóle oznaczenia "G" na rozkładzie, brak rozkładu dla przystanku "Królewiecka - T.G." 445, "Królewiecka-Moniuszki", z Armii Krajowej oznaczenie jest, ale nie ma napisane co ono oznacza... Jednym słowem wielki bałagan, że nie wspomnę o wyliczeniu czasów przejazdu... :evil: Autobus pod Górą Chrobrego nie stoi, tylko od razu zawraca? Czyli jest to tzw. "wjazd kieszonkowy"? Jeśli tak to czy nie powinien być jeden przystanek? Bo na parkingu brak jest rozkładu. A tak w ogóle to super, że w końcu coś tam jeździ. Kursy były na wniosek działkowców z Bażantarni, ale myślę, że jak już coś tam jeździ, to można by więcej zrobić takich kursów. Jest tam przecież park linowy, z którego korzysta masa ludzi, wygodny dojazd na polankę z wiatami, a w sezonie zimowym super połączenie dla narciarzy. Ta linia byłaby alternatywą dla tramwaju nr 2, który woził by ludzi z południowej części miasta, a z części północnej mógłby tam jeździć normalnie kursujący autobus ;)


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 29 sie 2013, 18:22 
Offline

Rejestracja: 01 lut 2013, 15:59
Posty: 689
sebek pisze:
Rozkład linii 12 - brak informacji, które kursy w soboty i niedziele są wykonywane do Próchnika. Dopiero po otwarciu rozkładu w Próchniku wiadomo, że wszystkie :D
Ale informacja, że wszystkie kursy sobotnie i niedzielne są wykonywane do Próchnika powinna być. Pod rozkładem w ogóle brak jest jakiejkolwiek informacji o tym, tylko można się domyśleć że w dni powszednie literka "p" przy godzinie odjazdu znaczy, że jedzie do Próchnika. :evil:
Jak długo można czekać na dodanie literek "p" w rozkładzie? http://www.zkm.elblag.com.pl/rozklad/czasy/2700594.html


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 110 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
cron
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group