Forum Zarządu Komunikacji Miejskiej w Elblągu spółka z ograniczoną odpowiedzialnością

www.zkm.elblag.com.pl | zkm@elblag.com.pl | marketingzkm@zkm.elblag.com.pl
Dzisiaj jest 20 lis 2017, 06:59

Strefa czasowa UTC+1godz.




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 110 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Następna
Autor Wiadomość
Post: 25 wrz 2014, 10:18 
Offline

Rejestracja: 01 lut 2013, 18:05
Posty: 1180
Lokalizacja: Elbląg
W rozkładzie linii 11 w kierunku Rubna/Nowakowa brak przystanków w Nowakowie.

http://www.zkm.elblag.com.pl/rozklad/linia/11.html

_________________
- Panie, pan ludzi wozisz!
- Czasami...


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 25 wrz 2014, 14:56 
Offline

Rejestracja: 01 lut 2013, 15:59
Posty: 689
"scorpio44 pisze:
Według rozkładu internetowego linii 6 nie ma już kursu 22.04 z Łódzkiej do Stagniewa. Ale powrót ze Stagniewa 22.41 jest. :D
moderatorzkm pisze:
Zmień rozmiar strony. Niestety w tym przypadku strona płata figla i w zależności od ustawionej rozdzielczości i rozmiaru - kurs pojawia się lub znika.
Ja to widzę caly czas tak:


Załączniki:
2014-09-25 15.52.55.jpg
2014-09-25 15.52.55.jpg [ 116.86 KiB | Przeglądany 2427 razy ]
Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 25 wrz 2014, 15:19 
Offline

Rejestracja: 01 lut 2013, 18:05
Posty: 1180
Lokalizacja: Elbląg
Ja jak powiększę stronę w przeglądarce, to widzę jak należy. Tylko że to nie w tym rzecz, żeby za każdym razem się tak bawić, tylko należałoby znaleźć przyczynę, dlaczego "w tym przypadku strona płata figla" i ją wyeliminować. Tym bardziej, że taka dziwna sytuacja występuje właśnie tylko w tym jednym jedynym przypadku. Przykładowo rozkład linii 9 w kierunku dworca jest jeszcze "szerszy", a taki problem tam nie występuje.
http://www.zkm.elblag.com.pl/rozklad/czasy/378.html
Zresztą jeszcze przed ostatnią aktualizacją rozkładu 6 również wszystko było OK!

_________________
- Panie, pan ludzi wozisz!
- Czasami...


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 25 wrz 2014, 15:31 
Offline

Rejestracja: 01 lut 2013, 15:59
Posty: 689
Jak ja powiększę stronę do widoku 150 czy 200% w przeglądarce to mam taki widok. Ciekawe czy są jeszcze jakieś inne rozkłady, których nie widzę ostatnich odjazdów, bo nie wiem, że w tym przypadku trzeba powiększyć stronę...


Załączniki:
2014-09-25 16.29.03.jpg
2014-09-25 16.29.03.jpg [ 145.4 KiB | Przeglądany 2420 razy ]
Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 03 paź 2014, 15:55 
Offline

Rejestracja: 01 lut 2013, 15:59
Posty: 689
Brak oznaczeń kursów zjazdowych w rozkładzie linii 15


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 03 paź 2014, 22:14 
Offline

Rejestracja: 01 lut 2013, 15:59
Posty: 689
Nasz nowy bohater w rozkładzie :D
https://www.youtube.com/watch?v=-k4oiVaekT0


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 07 paź 2014, 13:22 
Offline

Rejestracja: 01 lut 2013, 18:05
Posty: 1180
Lokalizacja: Elbląg
scorpio44 pisze:
W rozkładzie linii 11 w kierunku Rubna/Nowakowa brak przystanków w Nowakowie.
http://www.zkm.elblag.com.pl/rozklad/linia/11.html

Pewnie znowu się czepiam, ale w dalszym ciągu brak jednego przystanku!

sebek pisze:
Nasz nowy bohater w rozkładzie :D
https://www.youtube.com/watch?v=-k4oiVaekT0

Heh :D "d" to były kursy do Stagniewa, a "q" to jest chyba skrót od "qrs". :mrgreen:

_________________
- Panie, pan ludzi wozisz!
- Czasami...


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 09 paź 2014, 10:52 
Offline

Rejestracja: 01 lut 2013, 18:05
Posty: 1180
Lokalizacja: Elbląg
W rozkładzie linii 17 w obu kierunkach figuruje przystanek "Góra Chrobrego". :mrgreen:

_________________
- Panie, pan ludzi wozisz!
- Czasami...


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 09 paź 2014, 13:40 
Offline

Rejestracja: 01 lut 2013, 15:59
Posty: 689
scorpio44 pisze:
W rozkładzie linii 17 w obu kierunkach figuruje przystanek "Góra Chrobrego". :mrgreen:

:?: :?: :?: Ja nic takiego nie widzę :shock:


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 09 paź 2014, 15:57 
Offline

Rejestracja: 05 kwie 2013, 21:04
Posty: 7
Lokalizacja: Elbląg
Czemu w "wersja tekstowa strony" - http://www.zkm.elblag.com.pl/eye są linki do rozkładów linii 200,400, T3, T4 a brak jest rozkładów linii tramwajowych? Cennik tam zamieszczony też jest nieaktualny... Czyżby ZKM zapomniał o istnieniu tej wersji strony?


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 110 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
cron
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group